Medische voorlichting & Bijeenkomsten

Geaccrediteerde doorlopende medische voorlichting

QIAGEN ondersteunt een reeks programma's voor doorlopende medische voorlichting, om zorgprofessionals voor te lichten over de rol van HPV-testen bij screening op baarmoederhalskanker en het jaarlijkse bezoek. Deze evenementen vinden plaats in het hele land bij ziekenhuizen, academische centra en gelegenheden zoals bijeenkomsten van vakorganisaties.

QIAGEN ondersteunt de volgende activiteiten in het kader van doorlopende medische voorlichting via onderwijsbeurzen zonder beperking:

ASCCP:
Het American Society for Colposcopy and Cervical Pathology (ASCCP) biedt programma's voor doorlopende medische voorlichting via internet, ontworpen in samenwerking met de American Social Health Association, voor het bespreken van de meest dringende gynaecologische kwesties waar artsen en andere gediplomeerde zorgverleners tegenwoordig mee te maken hebben.

Voor een lijst van gelegenheden voor doorlopende medische voorlichting van de ASCCP over HPV en baarmoederhalskanker gaat u naar:
www.asccp.org
 

QIAGEN stands bij medische bijeenkomsten

QIAGEN heeft een stand bij grote medische bijeenkomsten door het jaar heen om vragen te beantwoorden en informatie te delen. Op dit moment heeft QIAGEN ruimte gereserveerd bij de volgende medische bijeenkomsten:

 Het Instrument 2012, www.hetinstrument.nl/2012/  
25-28 september 2012
Amsterdam  


 4th Scientific MolecularDiagnostics.be Meeting, www.molecuardiagnostics.be 
11 december 2012
Antwerp  


 28. International Papillomavirus Conference and Clinical Workshop (IPV), San Juan, Puerto Rico, 30 november - 6 december 2012, www.hpv2012pr.org